FAQ

ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ

Від наших клієнтів

Звертаючись до компанії МаксОфіс, Ви можете виконати капітальний або косметичний ремонт квартир в Києві, не маючи готового дизайн-проекту. Всі необхідні технічні креслення ми виготовимо самі, за Вашими побажаннями щодо оформлення приміщення.

Дизайн-проект та 3D-візуалізація необхідні клієнтам, які прагнуть реалізувати оригінальні дизайнерські рішення. В такому випадку наш фахівець продумає всі нюанси інтер’єру: зонування простору, складні варіанти освітлення, інженерні системи, стиль меблів та колірну композицію оформлення інтер’єру.

Ремонтні роботи при площі квартири, наприклад в 70 кв. м., займають від двох місяців. Ми дотримуємося всіх технологічних процесів, тому не прагнемо максимально скоротити терміни. Якість попри все!

Кошторис поділено на логічні етапи, які Ви сплачуєте за фактом виконання робіт. Демонтаж, перепланування, електромонтажні роботи, сантехнічні роботи, штукатурні роботи, гіпсокартонні роботи тощо. Етапи розподілені таким чином, щоб клієнт при сплаті вже мав можливість оцінити їхню якість виконання.

Є два варіанти співробітництва. Якщо замовник має час та бажання займатися пошуком та купівлею будівельних матеріалів, може робити це самостійно. В іншому випадку ми все зробимо самі. У нас є постачальники.

Так, особливо якщо зроблена виключно електрика та сантехніка. У цьому випадку ми нестимемо відповідальність за етапи, які виконуємо. Але, попередньо проведемо “розслідування” з якої причини попередня бригада не завершила виконання будівельних робіт.

Телефонуйте, замовляйте та насолоджуйтесь отриманим результатом від співробітництва з компанією МаксОфіс

+38 095 763 51 55

melov@ukr.net